See original image

Q1. Can your service be used by individual professionals, like lawyers, doctors, etc?

Answer: Yes, of course. More and more people are searching for legal, medical and other professional services online today, and you can have your page on USANet.org, which will increase your professional visibility. We can help you upload audio/videos/presentations also. The aim is to help you succeed. And it doesn’t matter if you don’t have a website yet because each directory page acts like a mini-website having its own contact form. When a person submits the form on your directory page, we will pass it as an email to you.

Q2. Will my business listing be visible worldwide?

Answer: Yes, your business listing on USANet.org will be a webpage that will be visible to anyone worldwide, which would include your potential customers, investors, employees, and business partners. And there are sites in our website network that may be focusing on your industry or geography, and we may use them to promote you where applicable.

Q3. From where do the visitors come?

Answer: USANet.org gets an ongoing visitors from Google and other websites like Facebook and Twitter.  Plus we have 50+ websites in our network, in different industry sectors and many visitors come from there as we promote each of our network sites.

Q4. How can I get more visitors to my business page?

Answer: We will have to do more press releases and social media marketing having the links of your business page. The effort and rates involved in this work changes from quarter to quarter. Please contact us and will share a few options with you.

Q5. Can any type of business be listed on USANet.org?

Answer: No. We won’t list the anything that looks like a spam, scam, immoral or unethical. In short, if we feel uncomfortable with your business on our website, we won’t list it.

Q6. Is there any discount for non-for-profit organizations or charities?

Answer: Yes, if your business is involved in a charity or not-for-profit social work, we will list your organization for free – consider it as our donation. Please contact us with your details. Thanks.

Q7. Can I put videos, images or presentations on my business page?

Answer: Yes, you can add youtube videos, images, links to powerpoint or pdf files. For doing that, you can either upload the image(s) and presentation(s) on your own webhost and email us the URL for them. We will use these links to get the files on this site. This way, you can update a presentation and upload it on your own webhost -without changing the URL. Or, you can send us the images/pdf files and we will upload on our website. In this case, you will need to monitor that the content remains current.

Q8. Will you automatically renew the business page listing after one year, or will I have to renew it manually?

Answer: No, we will not auto-renew your business listing after one year. We will approach you 1 month before to ask if you want to renew your listing. The choice will be yours. Your business page remains as-in even if you don’t renew the service after 1 year. However, we will not include your page for online marketing work in year 2, so you will lose out on the online marketing benefits. You can share the URL of your page with others, and the URL will not change or go down. But will have limited ability to update the content of a page that is not under active service. Hope you understand. Thanks.

Q9. Will you share any report about the website traffic received on my business listing page?

Answer. Yes, we have Google Analytics tracking code on our website, and we can share a website-wide report with every quarter, if you want that report.

Is Your Question Not Answered? We want to answer it. Please contact us. This is the only business directory plus promotion package out there with a performance guarantee. You are welcome to Google search and come back. We are sure about this because we have 100+ websites, and we have tried every possible product and service out there.

At $99 per year (limited time offer for the first 100 local businesses based physically in the USA), this is best value online marketing service for any business, especially every small or medium business.

P.S. After the first 100 subscribers, the service fee will be revised to $197 and then to $297 because the future subscribers will be getting ready benefits of  a higher value asset (with higher visibility, traffic) from the initial investments in this website and the ground work that would have happened from the contributions of early 100 customers. Its just like real estate. The first 100 units will be sold at the lowest price, and then rates will always go up as adoption increases.

Got questions? Please contact us. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

News, Views from America